× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Servicii medicale de calitate, pe diferite specializări, la Roșiori de Vede

Exploziv News 24 • 10-08-2022, 14:00:43 • 45 vizualizari
 
Pentru a veni cât mai aproape de bolnavi, la doar câteva luni de la inaugurarea punctului de lucru din municipiul Roșiori, Exmed aduce în zona respectivă noi specializări medicale. 

Este vorba de ORL, ortopedie, neurologie, chirurgie generală, chirurgie pediatrică și gastroenterologie. Astfel, atât roșiorenii, cât și locuitorii din mediul rural se pot adresa la numerele de telefon puse la dispoziție, pentru programări.
”Misiunea noastră constă în asigurarea unui serviciu medical de excepție pentru pacienții noștri, motiv pentru care am deschis un nou sediu pe strada Carpați, nr 20. Pentru programări ORL, ortopedie, neurologie, chirurgie generală, chirurgie pediatrică, gastroenterologie, ne puteți contacta la numărul de telefon 0737.015.739. Deoarece ne dorim să devenim proiecția cerințelor dumneavoastră, așteptăm orice feedback care ne poate ajuta să îmbunătățim calitatea actului medical. Echipa Exmed vă dorește multă sănătate!”, anunță reprezentanții societății. 

Articolul Servicii medicale de calitate, pe diferite specializări, la Roșiori de Vede apare prima dată în Exploziv News 24.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Servicii Medicale Calitate Diferite Specializări Roșiori