× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Și-a pierdut viața după ce a incendiat apartamentul în care locuia

Impact News 24 • 14-09-2023, 10:00:46 • 117 vizualizari
 

Un bărbat de 45 de ani, din Turnu Măgurele, a murit, marți seara, după ce a incendiat apartamentul în care locuia, iar flăcările au cuprins locuința.

Din primele informații, bărbatul era cunoscut cu probleme psihice și avea și probleme cu alcoolul. De altfel susțin apropiații, bărbatul nu era nici pe departe la prima tentativă de sinucidere.

CITESTE SI: Se schimbă lucrurile: polițiștii din Alexandria au pus la punct o beizadea

Însă marți seară, în jurul orei 22.00, a decis să se încuie în casă și să mai facă o încercare de a-și pune capăt zilelor, de această dată cu rezultat.

CITESTE SI: La un pas să fie decapitat din cauza unui tractor nesemnalizat, care fura griblura de pe DN52

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24
 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Pierdut Viața Incendiat Apartamentul Locuia