× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Șoferi băuți la volan sau fără permis de conducere, depistați de polițiștii rutieri

Ziarul Teleormanul • 04-10-2022, 14:00:07 • 124 vizualizari
 

Polițiștii teleormăneni au aplicat, în 24 de ore, 21 sancțiuni contravenționale în valoare de 13.195  lei, au reținut 2 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice. Dintre acestea, 14 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 1 sancțiune pentru lumini, 2 sancțiuni pentru alte abateri și 4 sancțiuni pentru nepurtarea centurii de siguranță.
Astfel, luni, 3 octombrie, orele 12:26, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Alexandria au depistat un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Alexandria, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în municipiu, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea  unui vehicul  sub influența alcoolului”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.
În aceeași zi, orele 13:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 13 Smârdioasa  au depistat un bărbat în vârstă de 42 de ani, din localitatea Cervenia, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 506, în localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea  unui vehicul  fără permis de conducere”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Șoferi Băuți Fără Permis Conducere Depistați Polițiștii Rutieri