× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Şoferul unui microbuz şcolar din Smârdioasa, acuzat de agresiune sexuală de o elevă

Impact News 24 • 21-03-2024, 10:00:56 • 65 vizualizari
 

O minoră de 14 ani, fostă elevă a Școlii Smârdioasa, îl acuză pe șoferul microbuzului școlar de faptul că ar fi atins-o în zone intime, fără acordul său, în timp ce se aflau singuri în mijlocul de transport.

Potrivit IPJ Teleorman, oamenii legii au aflat despre întâmplare de la un cadru didactic al unității școlare, căruia minora i-ar fi spus ce a pățit prin intermediul unor mesaje, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

“În ziua de 19 martie a.c., Secția 13 Poliție Rurală Smârdioasa a fost sesizată de către un cadru didactic al unității de învățământ din comuna Smârdioasa cu privire la o posibilă agresiune sexuală comisă de către șoferul microbuzului școlar asupra unei minore.

Cercetările preliminare au reliefat faptul că, în ziua de 11 martie a.c., un angajat al unității de învățământ ar fi fost încunoștințat, prin intermediul unor mesaje trimise pe o aplicație de mesagerie, de către o minoră în vârstă de 14 ani, fostă elevă a școlii, domiciliată în localitate, despre faptul că șoferul microbuzului, un bărbat de 52 de ani, cu același domiciliu, ar fi atins-o în zone intime, fără acordul fetei, în timp ce se aflau singuri în mijlocul de transport școlar.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor comiterii faptei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zimnicea”, a transmis Poliția Teleorman.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Şoferul Microbuz şcolar Smârdioasa Acuzat Agresiune Sexuală Elevă