× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 
alege dreapta unita

Șomerii teleormăneni sunt așteptați mâine la bursa locurilor de muncă

Exploziv News 24 • 16-05-2024, 20:00:47 • 24 vizualizari
 
alege dreapta unita

Vor fi organizate evenimente în Alexandria, Roșiori de Vede și Turnu Măgurele, iar acolo angajatorii care s-au înscris se pot întâlni direct cu persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman, în parteneriat cu întreprinderile din zonă desfășoară periodic asemenea întruniri, pentru a-i ajuta pe șomeri să se angajeze, dar și pentru a veni în sprijinul persoanelor care doresc să-și schimbe poziția profesională.

Evenimentul de mâine de la Alexandria va avea loc la Sala Polivalentă, în Roșiori de Vede la sediul Agenției Locale din Str. Dunării, Bl. D4, Etaj.1, iar în Turnu Măgurele la sediul din Str. Elena Cuza Vodă, nr.12. Până în prezent, 38 de angajatori s-au înscris pentru a participa la eveniment, având posibilitatea de a selecta personalul direct, fără intermediari, în funcție de cerințele concrete ale locurilor de muncă pe care le oferă.

Totodată, specialiștii A.J.O.F.M Teleorman vor fi prezenți la acțiune pentru a furniza servicii de informare și consiliere, formare profesională și asistență în redactarea CV-urilor, scrisorilor de intenție sau pregătirea pentru interviuri.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Șomerii Teleormăneni Așteptați Mâine Locurilor Muncă