× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 
alege dreapta unita

SONDAJ alegeri locale – Primăria Alexandria / Luptă strânsă între Haralambie Epure și Victor Drăgușin

Ziarul Teleormanul • 23-04-2024, 14:00:13 • 101 vizualizari
 
alege dreapta unita

Publicația Business Watch a prezentat rezultatele unui sondaj de opinie realizat la nivelul municipiului Alexandria, în perioada 18 – 22 aprilie 2024. Sondajul a fost făcut folosind metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing) și sintetizează imaginea premergătoare campaniei electorale prinvind alegerile locale din 9 iunie.

Astfel, la întrebarea cât de siguri sunt că vor merge la vot, 77,4% dintre alexăndreni au răspuns că sunt convinși că vor merge, iar în ceea ce privește direcția de dezvoltare a orașului în ultimii 4 ani, 67% dintre respondenți au considerat că Alexandria s-a îndreptat într-o direcție foarte greșită și greșită.

Referitor la intenția de vot, scorul este, așa cum era de așteptat, foarte strâns între candidații celor două mari partide, PSD și PNL. Întrebați “Dacă duminica viitoare ar fi alegeri pentru Primăria orașului Alexandria, dumneavoastră pe cine ați alege?”, 42,5% dintre respondenți au răspuns Victor Drăgușin, iar 36,6% au optat pentru Haralambie Epure.

În privința celorlalți candidați la funcția de primar al municipiului Alexandria, Dan Dobre (independent) are un scor de 8,5%, Cătălin Dumitrașcu (Alianța Dreapta Unită) – 7,4%, Bogdan Doncea (AUR) 4%, iar 1% dintre participanții la sondaj au declarat că nu știu sau nu răspund.

Volumul eșantionului pe care s-a realizat sondajul de opinie a fost de 801 respondenți, votanți în vârstă de 18 ani și peste, cercetarea sociologică având o marjă de eroare de +/- 3%.

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
SONDAJ Alegeri Locale Primăria Alexandria Luptă Strânsă între Haralambie Victor Drăgușin