× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Ştefan Odoroabă, demis după rezultatele slabe ale echipei locale de fotbal CSM Alexandria / Alin Pânzaru este noul antrenor

Ziarul Teleormanul • 27-09-2023, 10:00:11 • 83 vizualizari
 

CSM Alexandria a anunțat, marți, printr-o postare pe Facebook, despărțirea de antrenorul Ștefan Odoroabă, asta după ce Alexandria a suferit mai multe înfrângeri decât rezultate pozitive în începutul noului campionat al Ligii a II-a de fotbal masculin.

Demiterea lui Odoroabă vine chiar înainte de meciul de joi seara din Cupa României Betano contra fostei campioane CFR Cluj. Noul ocupant al băncii tehnice a alexăndrinenilor este Alin Pânzaru, antrenor care a mai stat pe banca CSM-ului și în 2019, de unde a plecat pentru a ocupa postul de antrenor secund la UTA Arad.

Ca jucător, Alin Pânzaru a evoluat pentru formațiile Oțelul Galați, Dunărea Galați, FC Vaslui, Gloria Buzău și Zimbru Chișinău. Funcția de antrenor principal a ocupat-o pentru echipele Dacia Unirea Brăila, Oțelul Galați și CSM Alexandria, postul de antrenor secund ocupându-l în două rânduri pentru UTA Arad și o dată pentru Universitatea Craiova. (Maria GAVRILĂ, studentă anul II, specializarea Jurnalism, Universitatea Ovidius din Constanța).

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Ştefan Odoroabă Rezultatele Echipei Locale Fotbal Alexandria Pânzaru