× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

SuperSocial | Atletico Madrid, dispusă să plătească clauza de reziliere a lui Moldovan

Teleorman Sport • 20-01-2024, 20:00:03 • 41 vizualizari
 

Duelul de vineri seara (19 ianuarie) dintre Rapid și FC U Craiova 1948 ar putea fi ultimul joc pentru Horațiu Moldovan la echipa giuleșteană.

Deși era cunoscut faptul că formații precum Ludogorets, Celtic sau Betis s-au arătat interesate de serviciile portarului naționalei, spaniolii fiind cel mai aproape de a ajunge la o înțelegere, un alt gigant din LaLiga este dispus să achite clauza lui Horațiu Moldovan.

Horațiu Moldovan, aproape de Atletico Madrid

Ar putea fi cu siguranță transferul carierei pentru portarul în vârstă de 25 de ani. După ce și-a luat revanșa în derby-ul madrilen și a învins-o joi seară pe Real în faza optimilor Copa del Rey, trupa lui Diego Simeone s-a arătat dispusă să plătească Rapidului 800.000 de euro, suma reprezentând clauza de reziliere a goalkeeperului, potrivit Fanatik.

2,6 milioane de euro este cota de piață a lui Horațiu Moldovan, potrivit Flashscore. 

Astfel, duelul de vineri seară dintre Rapid și FC U Craiova ar putea fi ultimul joc pentru Moldovan la echipa giuleșteană.

”Și clubul Rapid este în negocieri cu alți portari”

Dan Șucu, acționar majoritar la formația alb-vișinie, a confirmat la Digi Sport faptul că Moldovan se află ”în discuții avansate” în ceea ce privește un eventual transfer. Totodată, omul de afaceri a declarat că Rapidul îi caută deja un înlocuitor.

”Și clubul Rapid este în negocieri cu alți portari. Avem niște discuții condiționate. În maxim o săptămână, nu ar trebui să avem o problemă să avem un titular de valoare în poarta Rapidului.

Avem negocieri și în campionat, dar și în afară”, a precizat Dan Șucu pentru sursa citată.

sursa: www.flashscore.ro

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Teleorman Sport » Articole Teleorman Sport »
 
SuperSocial Atletico Madrid Dispusă Plătească Clauza Reziliere Moldovan