× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

SuperSocial | Campioana Italiei a făcut o ofertă oficială pentru transferul lui Radu Drăgușin

Teleorman Sport • 06-01-2024, 14:00:02 • 88 vizualizari
 

Radu Drăgușin este pe cale să depășească recordul deținut de Adrian Mutu (19 milioane de euro) și devină cel mai scump jucător român din istorie.

Pentru transferul fundașului român se luptă două echipe de renume: Tottenham și NapoliDrăgușin și-a dat acceptul pentru ambele formații, urmând ca cluburile să se înțeleagă pentru suma de transfer. 

Tottenham negociază de câteva zile transferul lui Drăgușin, londonezii făcând și o ofertă de 27 de milioane de euro. Genoa a transmis însă că dorește 30 de milioane de euro pentru a finaliza tranzacție. În timp ce Tottenham încă negociază mutarea, Napoli a intrat pe fir și a făcut și ea o ofertă. Corriere dello Sport notează în ediția de vineri că Napoli s-a înțeles deja cu Drăgușin pentru transfer, urmând să negocieze cu Genoa. Publicația din peninsulă mai notează că impresarul Florin Manea va ajunge vineri în Italia pentru a discuta cu Genoa despre transferul fundașului român. 

Campioana Italiei oferă 25 de milioane de euro și doi fundași: Alessandro Zanoli şi Leo Ostigard. Italianul Zanoli are o valoare de piață estimată de Flashscore la 5,5 milioane euro, în timp ce Ostogard valorează 9,9 milioane de euro. 

Situația lui Drăgușin urmează să fie decisă în următoarele zile, atât Tottenham, cât și Napoli, fiind decise să-l transfere pe fundașul român. 

sursa: www.flashscore.ro

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Teleorman Sport » Articole Teleorman Sport »
 
SuperSocial Campioana Italiei Făcut Ofertă Oficială Pentru Transferul Drăgușin