× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

SuperSocial | Fiesta alb-vișinie! Rapid obține a treia victorie consecutivă cu FCSB

Teleorman Sport • 06-11-2023, 20:00:04 • 36 vizualizari
 

Rapid București a obținut o victorie importantă în ultima etapă a turului, reușind să se impună în deplasare cu 2-1 pe terenul FCSB-ului.

Partida a început cu câteva minute de întârziere din cauza petardelor aruncate de suporteri, dar spre deosebire de atmosfera din tribune, meciul a fost unul mai degrabă anost în prima sa parte.

Ambele echipe au început prudent, iar ocaziile de poartă au întârziat să apară și de o parte și de cealaltă. 

O lovitură liberă de la distanță executată de Borja Valle a fost reținută cu siguranță de Târnovanu într-una dintre puținele șuturi care au nimerit ținta.

La scurt timp, fanii din tribune și-au dat din nou în petec și partida a fost din nou întreruptă după ce au fost lansate artificii și petarde.

La un minut după reluare, tensiunea din tribune s-a mutat și pe teren, o intrare dură a lui Ovidiu Popescu la Papeau generând un conflict între jucătorii celor două echipe. Giuleștenii au cerut cartonaș roșu, dar centralul a acordat doar un galben.

Papeau a răspuns, însă, cu stil, în minutul 39, când a primit o pasă la marginea careului lui FCSB, a pătruns înșirând câțiva fundași adverși pe parcurs și a șutat fără speranțe pentru Târnovanu.

Roș-albaștrii au reacționat imediat, iar Băluță a reluat cu capul în bară după un corner, însă golul a venit tot în poarta gazdelor în urma unui alt corner. 

Iacob a rămas singur-singurel în centrul careului și a reluat cu un voleu superb direct în vinclul porții gazdelor.

La pauză au avut loc obișnuitele schimbări ale roș-albaștrilor, Octavian Popescu luându-i locul lui Ovidiu Popescu, unul dintre cei mai slabi in prima repriză, în timp ce Rotariu a intrat în locul lui Compagno.

Golul FCSB-ului a venit, însă, de la un fundaș, Dawa reluând cu capul în plasă după o centrare venită din corner (66)

Giuleștenii au dat replica imediat cu o acțiune finalizată cu un șut periculos, însă echipa lui Cristiano Bergodi s-a retras apoi încet-încet în apărare, preferând să aștepte ocazia unui contraatac.

Cu patru minute înainte de final, roș-albaștrii reușesc să introducă mingea în plasa rapidistă, dar golul a fost anulat pentru un offside la Rotariu în faza de construcție

S-a încheiat 2-1, iar Rapid obține a treia victorie consecutivă cu FCSB, apropiindu-se la două puncte de roș-albaștri în fruntea clasamentului, 31 FCSB, respectiv 29 pentru giuleșteni.

Sursa: www.flashscore.ro

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Teleorman Sport » Articole Teleorman Sport »
 
SuperSocial Fiesta Alb-vișinie Obține Victorie Consecutivă