× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Taina Sfântului Maslu cu arhiereu la Mănăstirea Cosoteni

Actualitatea de Teleorman • 10-09-2022, 14:00:51 • 7 vizualizari
 

Duminică, 11 septembrie 2022, începând cu ora 18.00 la Mănăstirea Coșoteni de lângă Roșiori de Vede va fi oficiată Taina Sfântului Maslu. Soborul preoților slujitori va fi condus după obiceiul deja cunoscut din fiecare lună de Episcopul Alexandriei și Teleormanului, Preasfințitul Părinte Galaction, care poposește în mijlocul obștii și credincioșilor Mănăstirii Coșoteni pentru a oficia slujba vindecării bolilor sufletești și trupești.

„Duminica aceasta, la Mănăstirea noastră, Preasfințitul Părinte Galaction, Episcopul Alexandriei și Teleormanului, va oficia Taina Sfântului Maslu.

Slujba va începe la ora 18.00 iar pentru noi, obște și credincioși, este un nou prilej de bucurie, pentru faptul că primim vindecarea bolilor sufletești și trupești dar și iertarea păcatelor.

Așadar, vă invităm alături de noi, duminică seara, 11 septembrie 2022, începând cu ora 18.00. Luna aceasta fiind ultima în care slujba va începe după ora de vară, ora 18.00, de luna următoare, octombrie, se va trece la ora 16.00, ora de iarnă.” – protos. Ciprian Florea, Starețul Mănăstirii Coșoteni.

La Mănăstirea „Sf. M. Mc Dimitrie” din Coșoteni, Taina Sfântului Maslu se săvârșește conform tradiției mănăstirii, în duminica de la mijlocul fiecărei luni calendaristice și se remarcă prin prezența importantă a credincioșilor veniți în număr foarte mare să primească de sus, din Biserica cerească sau triumfătoare – harul Duhului Sfânt, iar din Biserica pământească sau luptătoare – darul sfințit al untdelemnului în vederea restabilirii sănătății sufletești și trupești.

The post Taina Sfântului Maslu cu arhiereu la Mănăstirea Cosoteni appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Sfântului Arhiereu Mănăstirea Cosoteni