× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Tânăr de 21 de ani reținut pentru braconaj cinegetic, contrabandă și uz de armă neletală fără drept

Actualitatea de Teleorman • 01-02-2024, 20:00:56 • 104 vizualizari
 

La data 31 ianuarie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Teleorman au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară în comuna Răsmirești, într-un dosar de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, braconaj cinegetic, contrabandă calificată și uz de armă neletală fără drept.

Din probatoriul administrat a rezultat că, în luna iulie 2023, persoana bănuită, un tânăr de 21 de ani, ar fi achiziționat legal, din afara României, o armă neletală supusă autorizării, fără însă a o declara autorităților vamale la intrarea în țară. De asemenea, arma în cauză ar fi fost folosită de acesta în scopul unor activități de braconaj cinegetic.

În continuarea cercetărilor, față de persoana bănuită a fost dispusă măsura reținerii, tânărul de 21 de ani fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, urmând a fi prezentat instanței de judecată.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului de cercetare penală, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Acțiunile au fost realizate cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Teleorman.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de pocedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

The post Tânăr de 21 de ani reținut pentru braconaj cinegetic, contrabandă și uz de armă neletală fără drept appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Tânăr Reținut Pentru Braconaj Cinegetic Contrabandă Neletală Fără