× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Tânăr de 22 de ani, reținut de polițiști pentru distrugere și conducere fără permis

Ziarul Mara • 09-11-2023, 10:00:20 • 45 vizualizari
 

Un tânăr de 22 de ani, din comuna Rădoiești, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și conducere fără permis, a fost reținut și introdus în arest.

Astfel, în timp ce tânărul care nu deținea permis de conducere ,se afla la volanul autoturismului pe care îl conducea pe DE 70, prin localitate cu 120 km/h ,a întâlnit un echipaj de poliție care a încercat să îl oprească ,fără succes, acesta ignorând semnalele regulamentare ale polițiștilor. Imediat polițiștii au plecat în urmărirea autoturismului prin localitățile Peretu și Măldăieni, iar în timpul urmăririi autoturismul condus de tânărul de 22 de ani a acroșat o autospecială de poliție. In urma evenimentului, a rezultat atât avarierea autospecialei, cat si a autoturismului.

„Activitatea infracțională reținută în sarcina bărbatului constă în aceea că, la data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 04.00, a condus un autoturism pe DE 70, în localitățile Peretu și Măldăieni, județul Teleorman, acroșând cu intenție o autospecială de poliție, în timp ce era urmărit de către polițiști din cadrul Serviciului Rutier, deoarece nu a dat curs semnalului regulamentar de oprire, după ce nu ar fi respectat regimul legal de viteză (fiind înregistrat cu 120 km/h în localitate).

Din cercetările ulterioare a reieșit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma administrării probatoriului, față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.”

Mircea OLTEANU

/

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Tânăr Reținut Polițiști Pentru Distrugere Conducere Fără Permis