× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Tânăr din Botoroaga, reținut de polițiști pentru furt dintr-o locuință din Valea Cireșului

Actualitatea de Teleorman • 21-04-2021, 18:07:05 • 694 vizualizari
 

Polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Videle au reținut un bărbat în vârstă de 21 de ani, din comuna Botoroaga, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La data de 11.04.2021, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuința sa din localitatea Valea Cireșului și au sustras mai multe bunuri.

Fiind în continuarea cercetărilor, la data de 20 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Videle au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat în vârstă de 21 de ani, domiciliat în comuna Botoroaga, fiind identificate mai multe bunuri care fac obiectul cauzei.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Teleorman, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată.

The post Tânăr din Botoroaga, reținut de polițiști pentru furt dintr-o locuință din Valea Cireșului appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Tânăr Botoroaga Reținut Polițiști Pentru Dintr-o Locuință Cireșului