× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Tânăr din comuna Măgura, reținut pentru tâlhărie calificată și tentativă de viol

Impact News 24 • 28-08-2020, 15:00:33 • 237 vizualizari
 

Polițiștii teleormăneni au reținut un tânăr în vârstă de 19 ani din comuna Măgura, județul Teleorman, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la tâlhărie calificată și tentativă de viol.

În fapt, la data de 27 august a.c., polițiștii au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 91 de ani din comuna Măgura cu privire la faptul că, în noaptea de 26/27 august a.c., o persoană necunoscută ar fi pătruns în locuința acesteia, ar fi agresat-o fizic și i-ar fi solicitat bani, amenințând-o cu acte de violență, încercând totodată să o violeze.

Persoana vătămată a opus rezistență, bărbatul nereușind să o violeze și nici să sustragă bani ori alte bunuri sau valori.

În urma cercetărilor efectuate a fost identificat prezumtivul autor, un bărbat în vârstă de 19 ani din aceeași localitate.

Față de acesta a fost dispusă măsura reținerii, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Tânăr Comuna Măgura Reținut Pentru Tâlhărie Calificată Tentativă