× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Tânăr scos din râul Teleorman în stop cardiorespirator

Impact News 24 • 28-08-2022, 14:00:41 • 11 vizualizari
 

Misiune contracronometru, între localitățile Perii Broșteni și Vârtoape, unde mai multe echipaje medicale încearcă să salveze un tânăr de aproximativ 19 ani, scos din apele râului Teleorman în stop cardiorespirator.

Potrivit ISU Teleorman, ieri, în jurul orei 18.23, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, s-a solicitat intervenția pompierilor militari pentru căutarea și scoaterea unei persoane posibil înecate – un tânăr de aproximativ 19 ani, din râul Teleorman, în zona podului de pe DJ 601C, între localitățile Perii Broșteni și Vârtoape.

Ajunși la locul intervenției, cu o mașină de stingere, o autospecială de scafandri care are în dotare o barcă pneumatică de salvare, un SMURD și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță, salvatorii au reușit rapid să găsească victima, care se afla sub apă și să o scoată la suprafață pentru a o preda echipajelor medicale.

Tânărul a fost scos din apă în stop cardiorespirator, iar salvatorii au început imediat manevrele de resuscitare.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de echipajele de salvare, manevrele de resuscitare nu au avut rezultat, fiind declarat decesul.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Tânăr Teleorman Cardiorespirator