× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Tânăra care a căzut de la etajul 5 al unui bloc din Alexandria era cunoscută drept consumatoare de droguri / Deocamdată, nu se știe dacă a fost împinsă sau s-a aruncat

Ziarul Teleormanul • 10-08-2023, 14:00:09 • 192 vizualizari
 

În această dimineață, municipiul Alexandria a fost zguduit de un eveniment, care, pe parcurs, a căpătat implicații ceva mai complicate. Informația inițială a fost aceea că o tânără, în jur de 30 de ani, a căzut de la etajul 5 al unui imobil situat la intersecția străzilor Dunării și Constantin Brâncoveanu, fără să știe dacă s-a aruncat sau a fost aruncată. Aceasta a supraviețuit căderii și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Alexandria, în comă de gradul 3, unde a fost preluată de medici și introdusă în sala de operații.

Ulterior, informațiile, confirmate de IPJ Teleorman, relevă un aspect care, în ultima vreme, apare din ce în ce mai des în cazuri care termină dramatic: a fost vorba de consum de droguri.

În apartamentul respectiv, erau două persoane, tânăra și un bărbat, ambii fiind cunoscuți drept consumatori de droguri. Bărbatul se află în custodia poliției, deocamdată autoritățile nepronunțându-se dacă tânăra a fost împinsă de la etaj sau dacă s-a aruncat singură.

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Tânăra Căzut Etajul Alexandria Cunoscută Consumatoare Droguri Deocamd