× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 
alege dreapta unita

Teleormanul, capturat de PSD: Cine credea că am scăpat de Dragnea și firma Teldrum se înșeală

Internet • 09-05-2024, 09:37:27 • 69 vizualizari
 
alege dreapta unita
Atât timp cât va fi Adrian Gâdea la șefia CJ Teleorman, Liviu Dragnea va proceda ca la Belina. În anul 2022, Adrian Gâdea a dat trei contracte de întreținere curentă și periodică a drumurilor județene pe timp de vară. Zeci de milioane de euro pentru familia mafiotă Dragnea. Astfel, Teldrum din insolvență e mai tare ca Teldrum în zilele ei cele mai bune. https://sicap.ai/licitatii/firma/10548
Pe timp de iarnă a câștigat un puiuț de Teldrum – Team Star Sud 2019, mai ales că nemaifiind zăpadă, practic s-a mers mai bine cu lama jos! https://sicap.ai/licitatii/contract/100274891

Adrian Gâdea i-a păstrat locul în Consiliul Județean Teleorman bunului său prieten Cornel Bleajă – profesorul pedofil de fizică din Zimnicea, până luna trecută. Pe 18 aprilie a fost condamnat la 7 ani de închisoare cu executare. Deși s-au făcut că ,,îl dau afară” din partid, Adrian Gâdea l-ar fi vrut organizatorul ,,Paradei Europei”, desfășurată în acest an în Turnu Măgurele. De altfel, directorul școlii din Zimnicea, unde pedofilul Bleajă Cornel ,,activa”, a primit ordin de la Adrian Gâdea să mușamalizeze scandalul agresării sexuale a fetelor de 12 și 14 ani.

Pedofilul Cornel Bleajă a fost înlocuit în Consiliul Județean Teleorman de profesoara cleptomană, Haita Georgeta. Dacă nu curge, pică, pare să fie motto-ul pesediștilor teleormăneni hoți de talie mică.

Doamna profesoară director de școală din Comuna Orbesca fura cornul și laptele de la gura copiilor, susțin părinții din comună pentru Anchetatorii.ro. Pentru că un asemenea lucru trebuie recompensat, domnul Adrian Gâdea a promovat-o în Consiliul Județean ca să poată fura pentru partid la nivel de județ. Adică tot programul ”laptele și cornul din județ, plus programul ,,mărul” sau ,,mierea”! Oamenii lui Dragnea fură și zahărul din ceai. Tot fură! CJ Teleorman și PSD Teleorman au ajuns ascunzători pentru infractori.

Adrian Gâdea e sărac lipit în acte! Nu are nici casă, nici terenuri, pe numele lui sau al soției

Aceasta situatie este întâlnită des la pesediștii teleormăneni, care se dau săraci și de obicei au apartament prin ANL, dar stau cu mami și cu tati la vile de milioane de euro ce se învârt după soare.

http://www.cjteleorman.ro/ro/avere1/2023/consilieri/avere/Gadea.pdf 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Internet » Articole Internet »
 
Teleormanul Capturat Credea Scăpat Dragnea Teldrum înșeală