× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Toleranță zero pentru distrugerea spațiilor publice

Ziarul Mara • 22-08-2023, 10:00:24 • 33 vizualizari
 

Coșuri de gunoi incendiate, mizerie de nedescris, coji de semințe, spații verzi distruse. Sunt doar câteva dintre pagubele descoperite de angajații Domeniului Piblic Alexandria. Într-o încercare de a pune capăt actelor de vandalizare și nerespectului față de spațiile publice, autoritățile din Alexandria au decis să adopte o abordare fermă în lupta împotriva celor care confundă bunul simț cu ignoranța.

Cu un număr tot mai mare de persoane care distrug bunurile publice și încalcă normele sociale de bază, Administrația Domeniului Public Alexandria și Poliția Locală au luat măsuri decisive.

Recent, s-a făcut un apel către Poliția Locală Alexandria pentru a-și orienta eforturile către controlul și sancționarea celor care produc daune în spațiile publice. Oamenii care confundă parcurile cu bodegile și locurile de joacă cu ghenele de gunoi nu vor mai scăpa nepedepsiți. În acest efort concentrat, vor fi urmărite acțiunile celor care rup arborii decorativi, consumă băuturi alcoolice în zonele de joacă sau perturbă spațiile de socializare. Cei care nu manifestă bun simț și nerespect față de bunurile comune vor fi supuși unor amenzi serioase.

De asemenea, reprezentanții Administrației Domeniului Public Alexandria nu stau deoparte în această luptă împotriva distrugerilor. Echipa se ocupă de reparațiile necesare, curăță zilnic spațiile publice de coji de semințe și alte gunoaie, și se asigură că locurile de joacă sunt întreținute într-o stare optimă. Arborii și arbuștii afectați vor fi înlocuiți, iar aparatele de joacă deteriorate sau distruse vor fi reparate pentru a se asigura că toți locuitorii pot beneficia de aceste facilități.

Eforturile combinate ale angajaților Poliției Locale și ale Administrației Domeniului Public Alexandria reprezintă un mesaj clar că nerespectul față de spațiile publice și bunul simț nu vor mai fi tolerate. În plus față de sancțiunile financiare, cei identificați pentru astfel de comportamente vor fi obligați să suporte costurile reparațiilor și înlocuirilor, subliniind astfel importanța prețuirii și protejării resurselor publice pentru toți cetățenii.

Prin astfel de măsuri, conducerea Primăriei Alexandria își reafirmă angajamentul față de crearea și menținerea unui mediu urban curat, plăcut și respectuos, în care toți locuitorii să se bucure de beneficiile spațiilor publice în mod responsabil.

Claudiu DUMITRACHE

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Toleranță Pentru Distrugerea Spațiilor Publice