× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Trafic rutier pe o singură bandă pe Podul Giurgiu – Ruse / Bulgarii ar putea închide total circulația

Ziarul Teleormanul • 04-07-2024, 14:00:07 • 29 vizualizari
 

Autoritățile bulgare au luat decizia de a închide una dintre benzi pe podul Giurgiu – Ruse pentru efectuarea lucrărilor de reparații, traficul rutier urmând a se desfășura alternativ pe cealaltă bandă și va fi dirijat cu ajutorul unor semafoare setate câte trei minute pentru fiecare sens de mers.

Directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol a declarat: “În ceea ce priveşte închiderea podului de la Giurgiu, ţinând cont că acest obiectiv de investiţie este administrat dual, atât de partea română, prin CNAIR, cât şi de partea bulgară, prin Administraţia drumurilor din Republica Bulgară, pot să vă spun că aceştia au luat decizia închiderii circulaţiei pe o bandă, cu o temporizare la trei minute, semaforizată, pentru prima fază a decopertărilor, urmând ca ulterior să vadă dacă este nevoie ca podul să fie închis total circulaţiei rutiere. Sperăm să nu ajungem într-o astfel de situaţie”.

Potrivit oficialului CNAIR, lucrările ar putea dura doi ani. Restricțiile de circulație intră în vigoare de marți, 9 iulie.

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Trafic Rutier Singură Bandă Giurgiu Bulgarii închide Circulația