× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Tragedie la DGASPC Teleorman: o minoră a sărit de la etaj

Liber in Teleorman • 13-09-2023, 20:00:14 • 214 vizualizari
 

O tragedie de neimaginat a avut loc într-un centru al DGASPC din Teleorman. O minoră a sărit de la etajul clădirii, potrivit surselor noastre. Fata se află internată în spital și urmează să aibă o intervenție chirurgicală.
Nepăsarea și lipsa de profesionalism au fost factorii care au condus la această teribilă întâmplare pe care conducerea DGASPC Teleorman nu a făcut-o publică.

Minora L., a cărei identitate nu o vom dezvălui, nu a fost ocrotită corespunzător la centrul DGASPC din Teleorman, unde ar fi trebuit să primească îngrijire și sprijin. Conform mărturiilor, fata se simțea neglijată și neînțeleasă de către aproape tot personalul centrului.

O educatoare din cadrul instituției a avertizat anterior asupra stării critice a minorei. Potrivit informațiilor noastre, minora prezenta semne evidente de disconfort emoțional – refuzul de a vorbi cu cineva, sentimentul că nu este înțeleasă și se simțea jignită de comportamentul altor angajați din centrul DGASPC, care îi manifestau nepăsarea.

În ciuda acestor semnale de alarmă, nu s-au luat măsuri adecvate pentru a ajuta copila. Facem precizarea ca directorul DGASPC Teleorman – Florinel Dragomirescu nu a răspuns solicitării noastre până la publicarea materialului.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Tragedie DGASPC Teleorman Minoră Sărit