× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Tragedie: O femeie a ars de vie în propria casă

Ziarul Mara • 25-10-2023, 10:00:19 • 97 vizualizari
 

O bătrână și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic. Casa acesteia a fost cuprinsă de flăcări. Din păcate nu a reușit să iasă la timp, fiind carbonizată.

Un apel disperat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 a adus pompierii militari din Turnu Măgurele în fața unui coșmar în localitatea Năvodari. O casă de locuit era cuprinsă de flăcări violente. Situația de urgență a cerut intervenția rapidă a salvatorilor.

La fața locului au sosit trei echipaje de pompieri, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Cu un incendiu care se manifesta puternic în patru camere ale casei, la nivelul acoperișului și la o anexă gospodărească, pericolul de extindere și distrugere a mai multor construcții era iminent.

Misiunea pompierilor a fost extrem de dificilă, cu materiale combustibile în cantități mari și riscul unei explozii la buteliile evacuate în siguranță.

În timpul intervenției pentru stingerea incendiului, o victimă a fost descoperită în interiorul locuinței. Este vorba despre o femeie în vârstă de aproximativ 88 de ani, care, din nefericire, a decedat.

Cu eforturi eroice, cele cinci echipe de pompieri au reușit să stingă complet incendiul după aproximativ 6 ore de intervenție. Au fost salvate bunuri materiale în valoare de peste 300.000 de lei, printre care două autoturisme, restul casei de locuit și un garaj, totalizând o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați.

Din primele cercetări, se pare că cauza incendiului a fost un scurtcircuit electric, care a izbucnit într-un dormitor al locuinței.

Claudiu DUMITRACHE

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Tragedie Femeie Propria