× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Tragedie pe șoselele din Teleorman * Șofer decedat într-un accident rutier

Ziarul Mara • 04-10-2023, 10:00:21 • 49 vizualizari
 

Un șofer și-a pierdut viața după ce autoturismul pe care îl conducea i-a scăpat de sub control și s-a răsturnat.

Într-un incident devastator care a avut loc pe DJ 506, în afara localității Olteni, o persoană și-a pierdut viața după ce autoturismul în care se afla s-a răsturnat și a lovit un pod din beton. Conducătorul auto, în vârstă de 75 de ani, din municipiul Alexandria, a fost victima tragică a acestui accident rutier.

Evenimentul a necesitat intervenția rapidă a echipelor de urgență. La fața locului, au sosit o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și un echipaj medical din cadrul SAJ Teleorman. Pentru a spori șansele de intervenție și salvare, un elicopter SMURD a fost desfășurat în sprijinul echipelor medicale.

Din păcate, la sosirea echipelor de salvare, s-a constatat că șoferul, în vârstă de 75 de ani, a suferit leziuni incompatibile cu viața și nu a mai putut fi salvat. Autoritățile au demarat imediat cercetări cu privire la cauzele exacte ale accidentului rutier.

Primele informații sugerează că șoferul ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, lovind un pod din beton și răsturnându-se în afara părții carosabile. În urma tragicului eveniment, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar investigațiile continuă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele și cauzele producerii accidentului.

Această tragedie servește drept memento pentru importanța respectării regulilor de siguranță rutieră și a nevoii de a acorda atenție sporită condițiilor de trafic și stării de sănătate a conducătorilor auto, în special în cazul celor mai în vârstă. Comunitatea locală din Olteni este profund afectată de pierderea tragică și sperăm că lecția învățată din acest eveniment va contribui la prevenirea altor tragedii similare în viitor.

Claudiu DUMITRACHE

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Tragedie șoselele Teleorman Șofer Decedat într-un Accident Rutier