× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 
alege dreapta unita

Trei bărbați au ajuns la spital, azi-noapte, după ce au fost răniți într-un accident rutier

Exploziv News 24 • 04-05-2024, 14:00:46 • 52 vizualizari
 
alege dreapta unita

Vremea nefavorabilă a creat serioase probleme conducătorilor auto care nu au respectat regulile de circulație, astfel că, nu mai puțin de patru evenimente de circulație au avut loc în Vinerea Mare. 

Primul s-a produs pe raza localității Gratia, acolo unde a fost solicitat elicopterul SMURD, pentru a prelua una dintre victime, care era rănită grav. Al doilea s-a întâmplat la sensul giratoriu de la intrare în Buzescu, cel mai probabil din cauza șoselei umede și a vitezei, un șofer a ajuns cu mașina în șanț, dar din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar al treilea a avut loc pe drumul care leagă Alexandria de Cernetu (praf s-a făcut un Renault pe câmp, dar nu au existat răniți). Marea majoritate a șoferilor erau începători.

Ulterior, în toiul nopții, la Plosca, pompierii din Alexandria au intervenit cu mai multe echipaje, deoarece un autoturism ieșise în decor. Pe lângă SMURD și două ambulanțe, la fața locului s-a deplasat și descarcerarea, deoarece unul dintre bărbați era prins între fiarele distorsionate ale vehiculului.

Un bărbat a rămas blocat în mașină

Biroul de presă al ISU Teleorman anunță că, în acest caz au existat trei victime, bărbați, de 48, 42 și 17 ani (din Turnu Măgurele), care au fost transpirate la spital, conștiente și cooperante. Din primele informații, viteza neadaptată la carosabilul umed a „condus” mașina în șanț. Șoferul nu consumase băuturi alcoolice. Cazul a rămas în atenția polițiștilor pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul rutier.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Bărbați Spital Azi-noapte Răniți într-un Accident Rutier