× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Trei morți într-un accident rutier între Ciolănești și Tătărăștii de Jos! Un copil de 16 ani preluat de elicopterul Smurd

Actualitatea de Teleorman • 28-06-2024, 20:00:43 • 100 vizualizari
 

Un grav eveniment rutier în care a fost implicat un autoturism a avut loc, in această după-amiază, pe DJ 701, între Ciolănești și Tătărăștii de Jos.

Inițial, la locul accidentului s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, un SMURD și trei echipaje SAJ Teleorman.

În sprijinul echipajelor s-au mai deplasat elicopterul SMURD și o autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului Roșiorii de Vede.

Din păcate, manevrele de resuscitare nu au avut niciun rezultat pentru trei dintre cele patru persoane, doi bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 57 și 63 de ani, care au fost declarate decedate de către echipajele medicale.

Cea de a patra victimă, un minor, de aproximativ 16 ani, în stare comatoasă, a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din municipiul București.

Toate persoanele au fost găsite încarcerate de salvatori, ele fiind eliberate din caroseria deformată a mașinii cu ajutorul echipamentelor de descarcerare din dotarea autospecialelor.

Din cauze și în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări,  autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 63 de ani, din municipiul Ploiești, județul Prahova, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, rulând forțat pe parapetul de protecție al unui pod, ulterior lovind capătul de pod.

Ceilalți doi pasageri, decedați, bărbat și femeie, ambii în vârstă de 57 de ani, erau domiciliați tot  în  județul Prahova.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la producerea accidentului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle.

The post Trei morți într-un accident rutier între Ciolănești și Tătărăștii de Jos! Un copil de 16 ani preluat de elicopterul Smurd appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Morți într-un Accident Rutier între Ciolănești Tătărăștii Preluat Elicop