× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Un bărbat de 50 de ani a murit în urma unui accident rutier

Exploziv News 24 • 29-08-2022, 14:00:44 • 22 vizualizari
 

Alerta că un grav accident a avut loc pe raza localității Suhaia, județul Teleorman a fost dată cu puțin înainte de ora prânzului.

La fața locului, de la Detașamentul de Pompieri Zimincea s-a deplasat un echipaj de descarcerare, iar Serviciul Județean de Ambulanță a trimis o salvare. Din cauza poziției ciudate în care a ajuns autoturismul, după ce a doborât efectiv un gard și bucăți de beton din colțul unei locuințe, militarilor le-a fost destul de dificil să-l scoată pe conducătorul auto din vehicul, însă au reușit acest lucru în mai puțin de 20 de minute.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri care în urma verificărilor efectuate, au stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din localitatea Suhaia, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 51 A, din cauze ce vor fi stabilite ulterior cu ocazia cercetării, a părăsit partea carosabilă și a întrat într-un imobil. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto. În cauză polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, a anunțat biroul de presă al IPJ Teleorman. 

După ce a izbit gardul și colțul locuinței, mașina a rămas în spatele casei, căzută pe partea stângă. Din declarațiile martorilor, se pare că bărbatul circula cu viteză, iar un moment de neatenție, l-a costat viața.

Articolul Un bărbat de 50 de ani a murit în urma unui accident rutier apare prima dată în Exploziv News 24.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Bărbat Accident Rutier