× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Un bărbat de 58 de ani, arestat pentru act sexual cu o minoră – Îi dădea bani

Liber in Teleorman • 20-09-2023, 20:00:13 • 72 vizualizari
 

Un bărbat în vârstă de 58 de ani, din comuna Stejaru, a fost arestat preventiv și este cercetat pentru că ar fi întreținut raporturi sexuale cu o minoră, pe care o plătea.

„La data de 19 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dobrotești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, de 58 de ani, din comuna Stejaru, județul Teleorman, ar fi întreținut raporturi sexuale cu o minoră din aceeași localitate.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că bărbatul, în perioada decembrie 2022 – ianuarie 2023, ar fi întreținut raporturi sexuale cu o minoră, de 13 ani la acea dată, oferindu-i bani.

Față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.

La data de 20 septembrie a.c., bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, judecătorul de drepturi și libertăți dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Precizăm faptul că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, potrivit IPJ Teleorman.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Bărbat Arestat Pentru Sexual Minoră Dădea