× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Un bărbat de 58 de ani, din Stejaru, arestat preventiv pentru raporturi sexuale cu o minoră de 13 ani

Ziarul Teleormanul • 20-09-2023, 20:00:10 • 159 vizualizari
 

Politiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dobrotești s-au sesizat din oficiu marți, 19 septembrie, cu privire la faptul că un bărbat, de 58 de ani, din comuna Stejaru, ar fi întreținut raporturi sexuale cu o minoră din aceeași localitate.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că bărbatul, în perioada decembrie 2022 – ianuarie 2023, ar fi întreținut raporturi sexuale cu o minoră, de 13 ani la acea dată, oferindu-i bani.

Față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.

Astăzi, 20 septembrie, bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, judecătorul de drepturi și libertăți dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Bărbat Stejaru Arestat Preventiv Pentru Raporturi Sexuale Minoră