× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Un bărbat din Roșiori s-a urcat beat la volan

Exploziv News 24 • 30-06-2024, 14:00:41 • 30 vizualizari
 

Bărbatul a fost găsit în trafic, de polițiști seara trecută, în cadrul unei acțiuni desfășurate în Roșiori de Vede.

Timp de patru ore, polițiștii roșioreni, împreună cu cei din cadrul Serviciului Rutier Teleorman, birourilor rutiere din Alexandria și Turnu Măgurele, precum și cei ai Serviciului Investigații Criminale și de Ordine Publică, au verificat nu mai puțin de 100 de autovehicule și au legitimat 120 de persoane, fiind efectuate 80 de testări privind consumul de alcool și opt privind consumul de substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

„Pentru că prezentau un pericol pentru ceilalți participanți, au fost scoși din trafic 10 conducători auto, fiindu-le suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, conform legii, dintre care 2 permise de conducere reținute pentru consum de băuturi alcoolice. De asemenea, au fost oprite din a mai circula pe drumurile publice 13 autovehicule care nu prezentau siguranță în trafic, fiind retrase certificatele de înmatriculare, până la remedierea problemelor constatate. Polițiștii au aplicat nu mai puțin de 70 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare depășește 40.000 de lei”, transmite IPJ Teleorman.

Totodată, aceștia au constatat trei infracțiuni. Este și cazul unui bărbat de 46 de ani din Roșiori de Vede, care conducea un autoturism pe strada Dunării, din localitate, deși ar fi consumat alcool. În urma testării cu aparatul etilometru acesta a indicat o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge necesare pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Acesta s-a ales cu doar penal.

 

 

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Bărbat Roșiori