× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Un bărbat din Stejaru a fost reținut de polițiști și este cercetat pentru act sexual cu o minoră

Infoexpres TV • 21-09-2023, 10:00:32 • 172 vizualizari
 

La data de 19 septembrie, politiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dobrotești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, de 58 de ani, din comuna Stejaru, județul Teleorman, ar fi întreținut raporturi sexuale cu o minoră din aceeași localitate.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că bărbatul, în perioada decembrie 2022 – ianuarie 2023, ar fi întreținut raporturi sexuale cu o minoră, de 13 ani la acea dată, oferindu-i bani.

Față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.

La data de 20 septembrie,  bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, judecătorul de drepturi și libertăți dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Precizăm faptul că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Infoexpres TV » Articole Infoexpres TV »
 
Bărbat Stejaru Reținut Polițiști Cercetat Pentru Sexual Minoră