× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Un bărbat din Videle și-a bătut mama, în vârstă de 88 de ani / Polițiștii au întocmit dosar penal pentru violență în familie

Ziarul Teleormanul • 19-03-2024, 14:00:10 • 50 vizualizari
 

Polițiștii din Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și efectuează cercetări, în cazul unui bărbat din localitate, care și-ar fi agresat fizic mama.

Luni, 18 martie a.c., în jurul orei 13:30, polițiștii din cadrul Formațiunii de Ordine Publică Videle au fost sesizați direct de către o femeie în vârstă de 88 de ani cu privire la faptul că fiul ei, un bărbat de 62 de ani, ar fi lovit-o cu pumnii în zona toracelui, pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Procedând la întocmirea formularului de evaluare a riscului la care este expusă victima, a rezultat faptul că există risc iminent, motiv pentru care a fost emis ordin de protecție provizoriu.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle.

Efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Bărbat Videle Bătut Vârstă Polițiștii întocmit Pentru Violen