× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Un egal cât o victorie pentru CSM Alexandria

Ziarul Teleormanul • 28-08-2023, 14:00:09 • 164 vizualizari
 

Duminică dimineață s-a disputat, în deplasare pe Stadionul Steaua din București, meciul din etapa cu numărul patru din campionatul intern de fotbal masculin al ligii a II-a, unde s-au întâlnit CSA Steaua și CSM Alexandria.

Deși partida a început mult mai bine pentru CSM Alexandria, fotbaliștii lui Ștefan Odoroabă având trei ocazii clare de a marca, scorul a fost schimbat de Steaua, Când pentru “militari” a marcat, în minutul 23, Bogdan Chipirliu. CSA nu a intrat la vestiare cu avantaj, Ovidiu Horșia egalând în dreptul alexăndrinenilor înainte de pauză, în minutul 44.

Repriza a doua a partidei a fost lipsită de goluri, însă nu și de ocazii la ambele porți. De exemplu, în minutul 80, Neagu a scăpat singur cu portarul și era pe cale să aducă victoria Alexandriei, însă a ratat. În minutul de prelungire 90+7, Ciunciucov de la CSA Steaua vede cartonașul roșu pentru proteste (primește al doilea cartonaș galben), asta după ce Chipirliu îl faultează dur pe un jucător al CSM-ului.

După această partidă, CSA Steaua trece pe locul 6 din clasament (loc de play-off), la o distanță de 6 puncte de liderul CSC Șelimbăr, iar CSM Alexandria urcă și ea două poziții, aflându-se pe locul 12, cu un număr de 4 puncte după 4 meciuri jucate.

Următoarea partidă pentru CSM Alexandria este în Cupa României Betano, unde o va întâlni pe teren propriu pe Concordia Chiajna, miercuri, 30 august, ora 17:30, pe Stadionul Municipal din Turnu Măgurele. (Maria GAVRILĂ, studentă anul II, specializarea Jurnalism, Universitatea Ovidius din Constanța)

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Victorie Pentru Alexandria