× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Un jucător de la Cetatea Turnu Măgurele i-ar fi trimis mesaje rasiste lui Dawa

Teleorman Sport • 22-09-2023, 14:00:03 • 61 vizualizari
 

Joyskim Dawa, victima abuzurilor după gafa din partida dintre Hermannstadt și FCSB

Dawa a interpretat greșit faza, Neguț i-a furat mingea, iar jucătorul FCSB-ului l-a faultat pe acesta și a făcut penalty, plus cartonaș roșu din partea arbitrului.

Eroarea a costat-o pe FCSB cele 3 puncte, iar unii fani au reacționat negativ și l-au jignit pe Dawa prin mesaje private pe rețelele de socializare.

Unul dintre oamenii care a făcut asta este Robert Stănici, fost fotbalist la Rapid, care chiar a apelat și la remarci rasiste.

„Ești retardat? Două goluri? Prostul naibii. Ești cel mai slab fundaș din Liga 1. Fraiere. C***ă nenorocită”, i-a scris Robert Stănici lui Dawa, pe rețelele sociale.

Robert Stănici susține că i-a fost spart contul de Instagram

În vârstă de 22 de ani, Robert Stănici este un fundaș dreapta care, până în 2022, a jucat pentru echipa a doua a Rapidului, club la care s-a și format.

În 2022, el a plecat din Giulești și a semnat cu CS Tunari, iar în prezent joacă la Cetatea Turnu Măgurele.

Stănici susține că abia în această dimineață a văzut ce a postat Dawa și că i-a trimis un mesaj în care și-a prezentat scuze:

”Am văzut și eu, nu știu ce s-a întâmplat, cred că are cineva contul meu. I-am scris și eu acum că-mi pare rău. (n.r. Ți-a acceptat scuzele?) Nu știu, că nu mi-a răspuns.

Nu, nu eu am treabă cu munca altora, nu-mi place să comentez, nici nu am de ce să comentez. Nici măcar nu m-am uitat la meci aseară, n-am treabă.

Doar să-mi șterg contul, nici nu știu ce să fac”, a declarat Robert Stănici pentru iAMsport.ro.

sursa: IAMsport.ro

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Teleorman Sport » Articole Teleorman Sport »
 
Jucător Cetatea Măgurele Trimis Mesaje Rasiste