× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Un medic a fost arestat pentu agresiuni asupra unui minor

Ziarul Mara • 17-09-2022, 10:00:14 • 17 vizualizari
 

Un medic din Teleorman a fost arestat pentru acuzația de agresiune asupra unui minor. Potrivit anchetatorilor, acesta ar fi ademenit în casă şi ar fi molestat o fetiță de 11 ani.

Medicul de familie are cabinetul în localitatea teleormăneană Beiu şi este acuzat de faptul că ar fi ademenit în casa lui trei copii care se întorceau de la școală.

Bărbatul i-a convins pe cei doi băieți să meargă la un magazin din apropiere și să cumpere dulciuri, timp în care a molestat copila de 11 ani.

Vânzătorul de la magazin este cel care a bănuit că e ceva necurat în faptul că bărbatul a trimis băieții să cumpere dulciuri și să rămână singur cu fetita, așa că i-a însoțit pe cei doi la casa bărbatului și l-a surprins pe acesta în timp ce abuza copila. Tot el este și cel care a anunțat autoritățile.

„În urma administrării probatoriului, bărbatul în vârstă de 50 de ani a fost reţinut şi prezentat Judecătoriei Alexandria, care a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile”, au declarat polițiștii din Teleorman.

Tatăl fetiţei este cel care a reclamat la poliţie fapta, sunând la 112, conform surselor din rândul anchetatorilor. Bărbatul, medic de familie în localitate, a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman.

C. DUMITRACHE

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Arestat Agresiuni Asupra