× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Un tânăr a condus fără permis, iar un alt bărbat s-a urcat la volan sub influența drogurilor

Exploziv News 24 • 24-08-2023, 14:00:49 • 61 vizualizari
 

Aproape zilnic, în buletinele de presă emise de IPJ Teleorman putem găsi persoane care s-au urcat la volan după ce au consumat alcool sau substanțe interzise.

Așa s-a întâmplat și noaptea trecută, atunci când oamenii legii au oprit pe raza comunei Plosca un bărbat de 39 de ani, care a ieșit pozitiv în momentul în care a fost testat cu aparatul Drugtest.

La data de 24 august a.c., ora 01.28, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 39 de ani, din municipiul Roșiori de Vede, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în localitatea Plosca, deși se afla sub influența substanțelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultând faptul că acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, se arată în comunicatul de presă.

Tot polițiștii l-au găsit în trafic ieri pe un tânăr de 18 ani, pe raza comunei Frăsinet care s-a urcat la volan chiar dacă nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Ambii bărbați s-au ales cu dosare penale.

 

 

 

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Tânăr Condus Fără Permis Bărbat Influența Drogurilor