× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 
alege dreapta unita

Un tânăr de 18 ani, din Smârdioasa, cercetat pentru viol și violare de domiciliu, a fost arestat preventiv

Ziarul Teleormanul • 23-04-2024, 14:00:13 • 66 vizualizari
 
alege dreapta unita

Luni, 22 aprilie, polițiștii au reținut un tânăr de 18 ani, din comuna Smârdioasa, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol și violare de domiciliu.

Potrivit IPJ Teleorman, în ziua de 21 aprilie a.c., polițiștii au fost sesizați direct de către o femeie în vârstă de 67 de ani, din comuna Pleșoiu, județul Olt, despre faptul că, în ziua de 20 aprilie a.c., în timp ce se afla în locuința sa de pe raza localității Smârdioasa, ar fi fost victima infracțiunii de viol.

Cercetările efectuate de polițiști au evidențiat faptul că tânărul ar fi săvârșit asupra femeii de 67 de ani acte sexuale, prin constrângere. De asemenea, la solicitarea victimei, tânărul a refuzat să părăsească imobilul.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, ulterior fiind prezentat instanței de judecată, judecătorul de drepturi și libertăți dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestuia.

Efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Tânăr Smârdioasa Cercetat Pentru Violare Domiciliu Arestat Preventiv