× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Un vicepreședinte PNL anunță că va face campanie împotriva PSD: Știu colegi care vor să se alieze cu USR sau cu Alianța Dreapta Unită

Spotmedia • 26-02-2024, 20:01:02 • 86 vizualizari
 

Deputatul PNL Robert Sighiartău spune că va face campanie împotriva PSD la Bistrița-Năsăud, în campania electorală pentru alegerile locale și cele europarlamentare.

”Personal, voi face campanie împotriva PSD, mai ales la Bistrița. Ca deputat de Bistrița-Năsăud, voi face campanie împotriva PSD, pentru că aici noi ne batem cu Partidul Social Democrat și va fi o bătălie destul de dură, așa cum în alte locuri, în județul Olt, în Dolj, inclusiv în Sălaj, cele două partide, PNL și PSD, se vor bate (…). Urmează să vedem exact cum se vor așeza lucrurile. Sigur că pot fi alianțe libere. Știu colegi care vor să se alieze cu USR sau cu Alianța Dreapta Unită în aceste alegeri, în anumite județe”, a declarat Sighiartău la RFI.

Vicepreședintele PNL consideră că decizia comasării alegerilor e una bună, dar critică participarea PNL și PSD pe o listă comună la europarlamentare.

”Decizia de a avea liste comune din punctul meu de vedere defavorizează clar cele două partide, pentru că 1+1 în politică nu dau 2, mai ales în contextul actual (…). În acest moment, această idee de a avea liste comune nu este în avantajul PNL. Sunt multe motive, inclusiv de la pierderea sau dizolvarea identității PNL, care are de suferit pe o listă comună, până la multe alte argumente”, a declarat deputatul PNL.

Citește analiza Ioanei Ene DogioiuPNL și PSD caută primar general. Portret robot

Robert Sighiartău nu este de acord nici cu ideea unui candidat comun PSD-PNL la Președinție, din partea formațiunii social-democrate.

”Există tot felul de idei, discuții, legate de alegerile prezidențiale. (Alegătorii PNL-n.r.) nu vor vota niciodată un președinte de la PSD, nici ei, nici etnicii maghiari. Se tot aude discuția că ar putea fi un candidat de la PSD comun, susținut de PNL. Electoratul PNL nu va vota un Marcel Ciolacu candidat la prezidențiale, pentru că știm foarte bine de-a lungul istoriei că voturile de dreapta nu s-au dus niciodată către un candidat de la PSD”, a afirmat Sighiartău.

The post Un vicepreședinte PNL anunță că va face campanie împotriva PSD: Știu colegi care vor să se alieze cu USR sau cu Alianța Dreapta Unită appeared first on spotmedia.ro.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Spotmedia » Articole Spotmedia »
 
Vicepreședinte Anunță Campanie împotriva Colegi Alieze