× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

USR anunță că și-a desemnat candidații pentru alegerile europarlamentare. Cine se află pe primele locuri ale listei

Spotmedia • 16-10-2023, 20:01:02 • 96 vizualizari
 

USR anunţă luni că a încheiat procesul intern pentru desemnarea candidaţilor la alegerile europarlamentare. Elena Lasconi, Dan Barna şi Vlad Voiculescu fiind pe primele locuri ale listei.

Lansarea oficială va avea loc vineri, 20 octombrie, la Consiliul Alianţei Liberalilor şi Democraţilor Europeni (ALDE Europe), organizat în premieră la Bucureşti.

Lista USR va fi deschisă de următorii candidaţi:

 1. Elena Lasconi
 2. Dan Barna
 3. Vlad Voiculescu
 4. Vlad Botoş
 5. Cristina Prună
 6. Radu Mihail
 7. Corina Atanasiu
 8. Adriana Cristian
 9. George Gima
 10. Teodora Stoian
 11. Ramona Goga
 12. Alina Gîrbea
 13. Geta Daniela Drăghici
 14. Alina Totti
 15. Nicolae Mihai Şvab
 16. Emilia Mateescu
 17. Ion Belu
 18. Gabriela Ferguson
 19. Lucia Hang
 20. Dan Adrian Pop

„USR va trimite la Bruxelles oameni cu experienţă în administraţie, fonduri europene, politică externă şi negociere. Lista de candidaţi pentru europarlamentare este încă o dovadă că USR oferă României o alternativă onestă şi profesionistă pe scena politică.

Alegerile europarlamentare din iunie vor fi primul test electoral al anului 2024, iar rezultatul USR va fi pe măsura angajamentului nostru continuu pentru modernizarea şi dezvoltarea României pe principii europene”, precizează, în context, preşedintele USR, Cătălin Drulă.

USR continuă negocierile pentru construirea unui pol de dreapta alături de partenerii de la Partidul Mişcarea Populară şi Forţa Dreptei.

”România are nevoie de o a treia cale, care să adune forţele reformiste în lupta cu un bloc corupt PSD-PNL şi cu extremismul AUR. Obiectivul negocierilor cu partenerii USR este de a propune o listă comună pentru alegerile europarlamentare a polului de dreapta”, precizează USR.

The post USR anunță că și-a desemnat candidații pentru alegerile europarlamentare. Cine se află pe primele locuri ale listei appeared first on spotmedia.ro.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Spotmedia » Articole Spotmedia »
 
Anunță Desemnat Candidații Pentru Alegerile Europarlamentare Primele Locuri