× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

USR l-a desemnat pe contracandidatul lui Negoiță la Primăria Sectorului 3 (Video)

Spotmedia • 22-01-2024, 10:01:13 • 71 vizualizari
 

Actualul viceprimar al Sectorului 3, Lucian Judele, a fost ales de Uniunea Salvaţi România pentru a candida la funcţia de primar al Sectorului 3, a anunţat, duminică, formaţiunea.

La evenimentul de lansare a candidaturii au participat preşedintele USR, Cătălin Drulă, preşedintele USR Bucureşti, Vlad Voiculescu, parlamentari şi primari USR, dar şi primarul general al capitalei, Nicuşor Dan, precum şi Eugen Tomac, preşedinte PMP.

Foto: USR

„Astăzi începem lupta pentru Sectorul 3. Lucian nu este un politician obişnuit. Este un om care şi-a dedicat viaţa şi cariera serviciului pentru ceilalţi, un medic şi un profesionist care a văzut din prima linie nevoile, provocările şi oportunităţile de modernizare ale comunităţii noastre.

Avem un plan pentru modernizarea Sectorul 3. Avem o primărie de câştigat!”, a spus la evenimentul de lansare al candidatului, Cătălin Drulă, preşedinte USR

Lansarea candidatului USR pentru Primăria Sectorului 3, Lucian Judele

Lansarea candidatului USR pentru Primăria Sectorului 3: Lucian Judele.

Publicată de USR pe Duminică, 21 ianuarie 2024

Potrivit USR, în noua sa calitate de candidat, Lucian Judele îşi propune să aducă o contribuţie semnificativă la dezvoltarea durabilă şi la creşterea calităţii vieţii locuitorilor Sectorului 3.

„Imaginaţi-vă că în Sectorul 3 s-ar fi construit un spital de cardiologie, unul de interne şi, de ce nu?, poate şi o clinică de dezintoxicare. Banii pe 3 spitale, pe care primarul Negoiţă a considerat că e mai bine să-i îngroape în Hala Laminor, unde, ca prin minune, vă apărea un nou mare complex imobiliar marca Negoiţă. Haideţi să scoatem Sectorul 3 de la stăpân şi să-l dăm pe mâna managerilor care vor însănătoşi Sectorul 3!’’, a spus și Lucian Judele, candidatul USR la Primăria Sectorului 3.

Foto: spotmedia.ro

Prezent la lansare, preşedintele USR Bucureşti, Vlad Voiculescu, a declarat că formaţiunea are nevoie de „oameni care urăsc nedreptatea”.

„Vrem să vedem oameni care construiesc şi oameni curajoşi. Asta a oferit USR peste tot unde oamenii ne dau putere. Lucian Judele a reuşit să construiască înainte de politică o carieră de succes şi să ajute oameni”, a spus Vlad Voiculescu.

Această candidatură reprezintă un angajament ferm pentru transparenţă, responsabilitate şi consultare activă a comunităţii în luarea deciziilor importante pentru viitorul Sectorului 3, potrivit USR.

The post USR l-a desemnat pe contracandidatul lui Negoiță la Primăria Sectorului 3 (Video) appeared first on spotmedia.ro.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Spotmedia » Articole Spotmedia »
 
Desemnat Contracandidatul Negoiță Primăria Sectorului