× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Victorie cu Progresul Spartac

Ziarul Mara • 07-11-2023, 10:00:23 • 17 vizualizari
 

CSM Alexandria a obținut o victorie muncită pe terenul lanternei roșii Progresul Spartac.

Avantajate de terenul sintetic, gazdele au început bine jocul și au deschis scorul prin Solet, după ce noi rataserăm două ocazii mari, una în poziție singur cu portarul și încă una în care am amânat șutul din poizție ideală.

Formația noastră a jucat cu presiunea dezavantajului, dar jucatorii nostri au recalibrat din mers jocul și au reușit să câștige trei puncte enorme.

Golul egalizator a venit în minutul 30, după o pătrundere a lui Gădea, care i-a pasat ideal în dreapta, lui Neaga, iar acesta a șutat imparabil, bară-gol.

Scorul pauzei a fost 1-1, iar în repriza a doua am început noi mai bine. Viteza lui Simon a fost suficientă pentru un contraatac oprit prin fault, în afara careului, faza rezultând într-un cartonaș roșu pentru un apărător progresist.

Deși am avut superioritate numerică, Balauru, portarul nostru s-a remarcat cu o paradă excepțională, păstrând egalitatea.

Apoi a venit golul nostru de 2-1, după o pătrundere a lui Simon, care, singur cu portarul, a trimis mingea spre poartă, iar Jerdea, plecat în același timp, a marcat golul de 2-1. Ambii noștri ”underi” au înscris în acest meci derby din subsolul clasamentului.

Până la urmă s-a făcut 3-1. La ultima fază, portarul gazdelor a urcat în careul nostru și chiar a deviat cu capul la o lovitură liberă. Am recuperat, iar degajarea lungă l-a găsit pe Gâdea la mijlocul terenului, apreciind mai bine ricoșeul din sol decât un apărător bleu-albastru.

Gâdea i-a încununat astfel evoluția și cu un gol, după o cursă solitară.

Victorie muncită, mult mai grea decât poate părea după scor sau după situația din clasament a Progresului. Echipa gazdă s-a dăruit enorm, agățându-se de acest meci ca de ultima șansă.

Formația utilizată de Alin Pînzaru: Balauru – Ed. Sîrbu, Cană, Vl. Georgescu, Al. Nicola (Finica 46′) – Gîdea, Mih. Stancu (Al. Mogoș 46′), Perju, A. Neagu (min. 70 Împungerouă) – Jerdea (Stavrositu 90′) – C. Neagu (cpt.)(P. Simon 46′)

Rezerve: Achiriloaiei – G. Crețu, Băican, Iakabfi.

Cornelia RĂDULESCU

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Victorie Progresul Spartac