× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

VIDEO Accident mortal la ieșire din Alexandria, pe E70. Mort de beat, a intrat cu viteză în parapetul podului, care a străpuns mașina

Impact News 24 • 10-08-2023, 14:00:45 • 239 vizualizari
 

Accident mortal la ieșire din Alexandria, pe E70. Mort de beat, a intrat cu viteză în parapetul podului, care a străpuns mașina.

Șoferul nu a pățit nimic, însă pasagerul a fost aproape decapitat.

S-a întâmplat la 2 dimineața, miercuri spre joi, pe podul peste râul Teleorman dintre Alexandria și Vitanesti.

Doi tineri din Turnu Măgurele se aflau în autoturism, șoferul de 38 ani, și pasagerul de 23. Mașina circulă spre București, însă din cauza vitezei și a alcoolului (șoferul avea o alcoolemie de 0.47 mg/l alcool pur în aerul expirat) aceasta a intrat din plin în parapetul lateral de protecție a pietonilor de pe pod, care a străpuns efectiv mașina pe zeci de metri, reușind să discloce parapetul și chiar să îl ridice metri întregi în aer.

Atât de cumplit a fost impactul, încât parapetul a intrat prin roata în mașină, desfigurând pasagerul care a murit pe loc. Soferul, însă, nu a pățit nimic, scăpând nevătămat, însă a fost arestat pe loc.

[embedded content]

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24
 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Accident Mortal Ieșire Alexandria Intrat Viteză Parapetul Podului