× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

[Video] Adrian Gâdea, declarații incendiare la adresa liberalilor, dar și a foștilor lideri PSD

Internet • 13-09-2020, 02:00:15 • 215 vizualizari
 

Adrian Gâdea, preşedintele PSD Teleorman și candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean, a ripostat, într-o conferință de presă, la atacurile lansate de omonimul său liberal, Eugen Pîrvulescu, cerându-i acestuia să organizeze dezbateri între ei doi, la obiectivele finanțate din bani publici, dar care au rămas nefinalizate de firmele pe care liberalul le-ar deține.
Acesta a dat ca exemple lucrări de alimentare cu apă, reabilitări de școli, construcții de săli de sport sau realizarea unor toalete la unități de învățământ „la prețuri foarte mari”, în localități cu primari liberali.
N-au lipsit nici acuzațiile la adresa guvernului în ce privește asigurarea condițiilor sanitare pentru începerea anului școlar, acuzând că întreaga responsabilitate pentru a fost aruncată la administrațiile locale și la părinți, în ciuda faptului că “învățământul nu este numai obligatoriu, ci și gratuit”.
Adrian Gâdea i-a luat la țintă și pe cei doi foști președinți ai PSD, ambii din Teleorman, adică Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă, atunci când a fost întrebat de ce a fost ocolit Teleormanul de investitori, dar și-a arătat disponibilitatea de a-i sprijini pe potențialii întreprinzători care ar alefge să-și deschidă o afacere în județ.
”Poate a fost un blestem pentru acest judeţ. Poate mulţi s-au ferit, ţinând cont de scandalurile de presă şi de toată tevatura care s-a făcut în jurul Teleormanului, mai ales în perioada în care Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă au ocupat acele poziţii de demnitate publică. Şi trebuie să ne aducem aminte cum era hulit acest judeţ de unii şi de alţii, care nu aveau nicio legătură cu acest judeţ. Poate a fost un blestem, poate s-au temut, repet, din cauza scandalurilor de presă, a tevaturii care s-a făcut în jurul acestui judeţ special în perioada în care cele două persoane au ocupat poziţii de demnitate.
Să vină investitorii în judeţul Teleorman şi eu vă asigur că vor fi sprijiniţi şi de mine şi de către colegi. Să terminăm cu zvonurile astea, că a vrut nu ştiu ce firmă să investească şi nu i s-a permis, că nu ştiu cine a vrut să investească şi nu i-a permis”, a mai declarat Adrian Gâdea.

(Realizat de CronicaTel News SRL, la comanda PSD Teleorman, CMF 21200019)

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Internet » Articole Internet »
 
[Video] Adrian Gâdea Declarații Incendiare Adresa Liberalilor Foștilor Lideri