× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

VIDEO Alexandria – Sudul sălbatic. Au intrat intenționat cu masina în taxi, apoi i-au luat la omor pe pasageri, în plină zi

Impact News 24 • 30-08-2023, 10:00:41 • 58 vizualizari
 

Alexandria pare să fie centrul unor conflicte demne de vestul sălbatic, în timp ce poliția lăsă liberi agresori care intră cu masina în alte masini intenționat, și apoi bat pasagerii, la doar câteva zile, un conflict aproape tras la indigo s-a întâmplat în plină zi, în plin centrul Alexandriei.

[embedded content]

Poliția pare mai preocupată să îndepărteze presa de la fața locului, decât să oprească masacrul.

Un BMW a intrat din plin într-un taxi, în mod intentionat, la intersecția străzilor Carpați cu București, proiectând taxi-ul într-un copac de pe trotuar.

Doar o minune a făcut ca un trecător să nu fie omorât. Apoi, imediat după impact, mai mulți bărbați coboară din masina folosită ca armă, cu bâte, satâr, săbii și mai multe arme albe, și atacă pasagerii taxiului, o familie vecină cu agresorii, cu care ar fi avut un conflict mai vechi, de circa 2 luni, pe care oamenii legii nu l-au rezolvat ori ținut sub control.

Taxiul și totuarul s-au umplut de sânge de la bărbații care au început să își care bate și să se taie cu satârul, unii au folosit și sprayuri lacrimogene. Agresorii s-au urcat în BMW-ul făcut praf și au demarat în trombă, lăsând victimele pline de sânge.

La fața locului, în același timp cu poliția, ajung și reporterii ImpactNEWS24, care par să deranjeze mult anumiți polițiști, inspectorul Orbesteanu, cum s-a prezentat la insistențele reporterilor, de la poliția Alexandria, îndepărtând presa de la fața locului, sub pretextul că „provoacă scandal”, deși reporterul doar își făcea meseria, filmând și fotografiind.

inspectorul Orbesteanu
inspectorul Orbesteanu

La această oră, oamenii legii încearcă să îi găsească pe agresori, însă slabe șanse să pățească mere lucru, având în vedere legislația și cazurile anterioare, unde, deși victimele sunt aproape călcate în picioare în spital, agresorii rămân liberi.

Se pare că conflictul a pornit din cauza unor datorii bănești neachitate la timp.

Revenim cu amănunte

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Alexandria Sălbatic Intrat Intenționat Masina Pasageri