× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

(VIDEO) AMBULANȚĂ SMURD, OPERAȚIONALIZATĂ LA SLOBOZIA MÂNDRA

Antena 3 Alexandria • 12-10-2023, 14:00:59 • 48 vizualizari
 

La o lună de la inaugurarea noului punct de lucru al pompierilor în localitatea Slobozia Mândra, autoritățile și-au onorat promisiunea și au operaționalizat, astfel, o ambulanță SMURD, în cadrul noii subunități de intervenție.  Punctul de Lucru Slobozia Mândra mai dispune, totodată, de o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mare, care este echipată cu accesorii de descarcerare.

Pentru a fi mereu alături de cetățeni și pentru a oferi asistență promptă în situații de urgență, pompierii militari teleormăneni au îndeplinit o nouă misiune. Miercuri, autoritățile au operaționalizat o ambulanță SMURD la punctul de lucru de la Slobozia Mândra, subunitate de intervenție inaugurată luna trecută. 

Punctul de lucru al pompierilor din localitatea Slobozia Mândra, care dispune o ambulanță SMURD și o autospecială de lucru cu apă și spumă, echipată cu accesorii specifice pentru descarcerare, va fi încadrat cu 20 de salvatori, cu competențe de paramedici. Iar toți dintre salvatorii teleormăneni dispun de cursul de formare în acordarea primului ajutor calificat, descarcerare şi operaţiuni de salvare la Centrele de Formare şi Pregătire în Descarcerare şi Asistenţă Medicală de Urgenţă din țară.

Potrivit unor statistici, în 2022, teleormănenii au solicitat ajutorul forţelor de intervenție ISU Teleorman în peste 13300 de cazuri, ceea ce înseamnă o medie de aproximativ 36,5 misiuni de salvare a vieţii şi bunurilor pe zi.

Articolul (VIDEO) AMBULANȚĂ SMURD, OPERAȚIONALIZATĂ LA SLOBOZIA MÂNDRA apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
AMBULANȚĂ OPERAȚIONALIZATĂ SLOBOZIA MÂNDRA