× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

VIDEO |  Băiat de 12 ani din Teleorman, bătut cu sălbăticie și pus pe internet

Impact News 24 • 02-09-2023, 10:00:51 • 78 vizualizari
 

Un copil de 12 ani a fost bătut cu bestialitate de un altul în vârstă de 13 ani, pe un teren de fotbal din Plopii Slăvitești.

Incidentul, care s-a petrecut joi după-amiază, a fost filmat de un alt minor, tot în vârstă de 13 ani, care a și urcat “opera” pe o celebră rețea de socializare.

Pentru cei doi adolescenți de 13 ani, agresorul și cel care a filmat incidentul, lucrurile s-au terminat cam prost, filmarea fiind văzută și de oamenii legii, care s-au autosesizat și au deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

[embedded content]

IPJ TELEORMAN: În urma apariției în spațiul public a unor imagini video în care un minor este agresat, polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Lunca s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Din primele verificări a reieșit faptul că minorul agresat are 12 ani, iar ceilalți doi, 13 ani, toți fiind domiciliați în comuna Plopii – Slăvitești, jud. Teleorman.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor care au condus la săvârșirea faptei.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24
 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Băiat Teleorman Bătut Sălbăticie Internet