× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

(VIDEO) CEL MAI VÂRSTNIC CETĂȚEAN DIN ALEXANDRIA ARE 103 ANI

Antena 3 Alexandria • 29-08-2022, 18:01:05 • 63 vizualizari
 

Ștefana Târnăcop este cel mai vârstnic cetățean din Alexandria. Are aproape 103 ani, o energie debordantă și este un exemplu de viață pentru toți cei care o cunosc. De ziua orașului, municipalitatea  a recompensat-o cu un tort și diplome aniversare.

A trăit mai bine de un secol frumos, cumpătat și, mai ales, cu credință. Are copii și nepoți cu care ține des legătura și spune că nu regretă niciun eveniment din viața sa, chiar dacă a rămas văduvă și și-a pierdut, acum mult timp, un fiu.

Pentru exemplul de optimism și credință de care dă dovadă în fiecare zi, municipalitatea din Alexandria a ținut să fie alături de doamna Ștefana, cu ocazia Zilelor Municipiului Alexandria, și să-I acorde titlul de cel mai vârstnic cetățean al orașului.

Centenara este găzduită de Centrul de îngrijire bătrâni din Cervenia, acolo unde și-a făcut mulți prieteni și primește îngrijirile de care are nevoie.

Ștefana Târnăcop este, pentru fiecare dintre noi, un exemplu demn de urmat. Ea ne demonstrează că viața, așa cum este ea, este un dar neprețuit pentru care trebuie să fim recunoscători în fiecare zi.

Articolul (VIDEO) CEL MAI VÂRSTNIC CETĂȚEAN DIN ALEXANDRIA ARE 103 ANI apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
VÂRSTNIC CETĂȚEAN ALEXANDRIA