× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 
alege dreapta unita

(VIDEO) CONCURS DE COZONACI ȘI PASCĂ PENTRU GOSPODINELE DIN ALEXANDRIA

Antena 3 Alexandria • 26-04-2024, 14:01:00 • 36 vizualizari
 
alege dreapta unita

Preparate simple, dar atât de savuroase, cozonacii și pasca sunt încă preferatele gospodinelor din Alexandria. Doamnele au avut șansa să dovedească faptul că sunt adevărate specialiste în bucătărie, în cadrul unui concurs culinar organizat de Primăria din Alexandria.

Gospodinele din Alexandria au avut din nou ocazia sa aducă la degustat cozonacii și pasca în cadrul concursului organizat de Primăria Alexandria. Cozonaci dulci, aromati, cu branza dulce, stafide, nucă sau ciocolată si chiar pască, reprezentând pâinea binecuvantată, toate acestea au fost expuse în fața unui juriu de specialitate.

La tradiționala competiție gastronomică, ajunsă la a 14-a ediție, au participat 24 de gospodine din Alexandria la secțiunea cozonaci și 10 la secțiunea pască.

Cele mai pricepute gospodine dintre participante au fost premiate cu alimente, iar câștigătoarele au fost răsplătite cu premii în bani. La eveniment au fost prezenți și câțiva elevi participanți ai proiectului Tu Știi ce Mănânci?, care și-au oferit voturile pentru desemnarea câștigătoarelor. Concursul culinar s-a desfășurat la Clubul Pensionarilor din Alexandria.

Articolul (VIDEO) CONCURS DE COZONACI ȘI PASCĂ PENTRU GOSPODINELE DIN ALEXANDRIA apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
CONCURS COZONACI PASCĂ PENTRU GOSPODINELE ALEXANDRIA