× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

(VIDEO) CSM ALEXANDRIA A PIERDUT DERBY-UL CU CETATEA TURNU MĂGURELE

Antena 3 Alexandria • 05-12-2022, 14:01:05 • 252 vizualizari
 

Ultimul meci al turului de campionat din Liga a 3 a fost cu ghinion pentru CSM Alexandria. Băieții lui Odoroabă au pierdut cu 3 la 1 în derby-ul cu Cetatea Turnu Măgurele. Unicul gol al alexăndrenilor a fost marcat de Florin Cioablă. Chiar și cu această înfrângere, CSM rămâne, la finalul turului, pe primul loc în seria a 6 a din Liga a 3 a.

În fața unui stadion plin, alexandrenii au fost învinși în meciul orgoliilor pe terenul celor de la Cetatea Turnu Măgurele. Băieții lui Odoroabă au început slab partida și au încasat primul gol, încă din minutul 17. Al doilea gol marcat de Turnu a venit la câteva minute după fluierul de început al reprizei a doua. În minutul 63, Florin Cioablă a reușit să reducă din diferență. Turnenii și-au restabilit însă avantajul de două goluri în minutul 85. S-a terminat 3-1 pentru Cetatea Turnu Măgurele.

Căpitanul celor de la Turnu Măgurele, Florin Radu s-a arătat emoționat după ce a reușit să înscrie în poarta fostei sale echipe.

După această înfrangere, CSM rămâne pe prima poziție, în pauza de iarnă. Alexăndrenii au 2 puncte în fața celor de la Sporting Roșiori de Vede. Campionatul Ligii a 3 a va fi reluat în martie.

Până atunci, elevii lui Odoroabă mai au de disputat un meci în grupele Cupei României, împotriva celor de la Dumbrăvița. Partida va avea loc pe 7 decembrie, pe terenul de la Alexandria, cu începere de la ora 14.

Articolul (VIDEO) CSM ALEXANDRIA A PIERDUT DERBY-UL CU CETATEA TURNU MĂGURELE apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
ALEXANDRIA PIERDUT DERBY-UL CETATEA MĂGURELE