× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

(VIDEO) CUPA TELEORMANUL – EDIȚIA 50 VA AVEA LOC LA BUZESCU ÎN WEEKEND-UL ACESTA

Antena 3 Alexandria • 04-08-2023, 14:00:49 • 78 vizualizari
 

Cea de-a 50-a ediţie a Cupei Teleormanul la fotbal va avea loc în weekendul acesta, pe stadionul comunal din Buzescu. Partida care va desemna campioana de anul acesta se va disputa duminică de la ora 18. Tot în cadrul competiției, vor fi premiați foști jucători și arbitri care au luat parte cu ani în urmă în turneele finale ale Cupei Teleormanul.

Weekend-ul acesta stadionul comunal din Buzescu devine epicentrul fotbalului teleormănean. Va avea loc ediția cu numărul 50 a Cupei Teleormanul. Competiția va lua startul sâmbătă și se va încheia duminică seara, atunci când de la ora 18 se va desfășura marea finală ce va stabili câștigătoarea din acest an.

Cupa Teleormanul se organizează din 1973 și este cea mai longevivă competiție locală de fotbal din România.

Ediția de anul trecut a Cupei Teleormanul a fost câștigată de Voința Saelele după ce s-a impus în finala mare cu 3-2, împotriva celor de la Astra Plosca. Anul acesta, echipa din Saelele nu s-a calificat în cadrul turneului.

Articolul (VIDEO) CUPA TELEORMANUL – EDIȚIA 50 VA AVEA LOC LA BUZESCU ÎN WEEKEND-UL ACESTA apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
TELEORMANUL EDIȚIA BUZESCU WEEKEND-UL ACESTA