× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

(VIDEO) CURSURI DE PRIM AJUTOR PENTRU 180 DE CADRE DIDACTICE ȘI ELEVI DIN ALEXANDRIA

Antena 3 Alexandria • 12-10-2023, 14:00:59 • 60 vizualizari
 

180 de cadre didactice și elevi  au fost instruiți  in acordarea primului ajutor, zilele trecute, la Centrul Multifuncțional pentru Tineri.  Proiectul „Primul Ajutor în Alexandria” este o inițiativă a Crucii Roșie, filiala Teleorman in parteneriat cu Primaria municipiului.

Partneriatul dintre Crucea Roșie, filiala Teleorman și Primăria Municipiului Alexandria își propune instruirea unui numar cat mai mare de persoane din unitatile scolare de pe raza municipiului Alexandria, care sa dobandeasca deprinderile privind acordarea primului ajutor. Aceste cunoștințe joacă un rol extrem de important în salvarea de vieți, în situații de urgență.

Luand in considerare siguranta si protectia copiilor, Crucea Rosie subliniaza importanta educarii profesorilor si copiilor in acordarea primului ajutor astfel incat sa fie bine pregatiti sa reactioneze, in situatii de urgenta, in mod eficient salvandu-si fie propria viata fie pe a celor din jur.

Cunostințele de acordare a primului ajutor abilitează oamenii să salveze vieți și ajută la recuperarea după o boală sau un accident, sporește capacitatea unei persoane de a lua măsuri rapide pentru a reduce sau stabiliza leziunile grave și pentru a îmbunătăți șansele de supraviețuire ale unei victime. Totodată, abilitățile de acordare a primului ajutor îi învață pe oameni cum să-și păstreze calmul în caz de urgență precum și bunătatea și dorința de a-i ajuta pe ceilalți. Cursurile de prim ajutor organizate de Crucea Roșie pentru elevi si cadre didactice  se desfașoară in conformitate cu normele europene.

 

Articolul (VIDEO) CURSURI DE PRIM AJUTOR PENTRU 180 DE CADRE DIDACTICE ȘI ELEVI DIN ALEXANDRIA apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
CURSURI AJUTOR PENTRU DIDACTICE ALEXANDRIA